Добре дошли в сайта на д-р Светослав Савов!

 
Аз съм квалифициран клиничен психолог и психоаналитик с над 15-годишен професионален опит. Работя индивидуално с възрастни с емоционални и поведенчески проблеми, включващи тревожност, депресия, отношенчески затруднения, травматичен опит, родителски предизвикателства и др.

Пълноправен член съм на Българско психоаналитично общество и редовен член на Дружеството на психолозите в Република България. Заемал съм позиция на главен асистент към Департамент „Когнитивна наука и психология”, НБУ, и съм автор на поредица публикации в областта на ментализацията, личностовите разстройства и изследванията в психоанализата. Участвам активно в международни конференции и професионални семинари.

В работата си интегрирам клиничен опит с познания в областта на емпиричните изследвания на терапевтичния процес. Провеждам психоанализа, както и дългосрочна и краткосрочна психоаналитична терапия, съобразени с индивидуалната ситуация и потребности на пациента. Стремя се да създам сигурна среда на сътрудничество, в която проблематичните области могат да бъдат изследвани, по-добре разбрани и преработени по продуктивен начин.

Ще се радвам да се свържете с мен, за да обсъдим Вашите въпроси.По-подробна информация за възможностите за психоанализа и психотерапия бихте могли да откриете тук.